10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü -Of Kaymakamı Arslan ile Belediye Başkanı Saral, ilçede görev yapan gazetecilerle bir araya geldi


TRABZON (A.A) - Of Kaymakamı Eren Arslan ile Of Belediye Başkanı Murat Saral, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla ilçede görev yapan gazetecilerle bir araya geldi.
     Kaymakam Arslan, Of Belediyesi Sahil Tesislerindeki kahvaltılı toplantıda yaptığı konuşmada, demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından olan basının, ülkenin demokratik gelişimine katkılarının azımsanmayacak kadar büyük olduğunu belirterek, İlçemizde olan gelişmeler konusunda halkımızı bilgilendirmede, vatandaşlarımızla devlet arasında köprü görevi yaparak ilçemizin kalkınması ve gelişmesinde etkin rol oynayan, kamuoyuna haber ve bilgi akışı sağlamak gibi çok yönlü bir görevi yerine getiren tüm gazetecilerin daha güzel şartlarda, daha verimli çalışabilecekleri nice mutlu ve başarılı yıllar diliyorum dedi.
     Belediye Başkanı Saral ise basın mensuplarının zor şartlar altında ilçenin gelişimine katkı sunmaya çalıştıklarını ifade ederek, Geçen yıl da 10 Ocakta buluşmuştuk. İnşallah ilçemizin gelişimine katkılarınızı artırarak devam ettirirsiniz. Hepinizin Gazeteciler Gününü kutluyorum diye konuştu.
     Saral, 10 Ocakın aynı zamanda İdareciler Günü olduğunu kaydederek, günün anısına Kaymakam Arslana plaket verdi. Of Havadis Gazetesi İmtiyaz Sahibi Yüksel Yaşar da günün anısına Kaymakam Arslan ve Belediye Başkanı Sarala plaket sundu.
    
     Muhabir: Mustafa Yaşar
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER