10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü -AK Parti Hatay İl Başkanı Kimyeciden AGCye ziyaret


HATAY (A.A) - AK Parti Hatay İl Başkanı İsmail Kimyeci ve yönetim kurulu üyeleri Antakya Gazeteciler Cemiyetini (AGC) ziyaret etti.
     Başkan Kimyeci ziyarette yaptığı konuşmada, aktif olarak çalışan gazeteciler ve yerel basınla bu anlamlı günde beraber olmaktan mutlu olduklarını söyledi.
     AK Parti ailesi olarak basın mensuplarının yapmış oldukları çalışmaları takdirle karşıladıklarını belirten Kimyeci, gazetecilerin sahada ağır şartlar altında çok güzel görevler yaptıklarını ifade etti.
     Kamu vicdanı adına gazetecilerin, milletin istek ve taleplerini en güzel şekilde takip ettiğini belirten Kimyeci, Gazeteciler, gördüğü olumsuz eksiklikler varsa düzeltilmesi konusunda dikkat görevini yürütüyor. Aynı zamanda olumlu eleştiriler yaparak çözüm önerileri konusunda da düşünce ve fikirleri her zaman ortaya koyma gayretinde oluyorlar. Demokrasinin olmazsa olmazlarından olan basın özgürlüğünü bu anlamda son derecece önemsiyoruz. AK Parti ailesi olarak basının gücünü, önemini takdirle karşılıyoruz. Basın mensuplarımızın istek ve taleplerinin, özlük haklarının daha iyi bir noktaya getirilmesi hususunda beklentilerini, inşallah en üst düzeyde karşılamak konusunda milletvekillerimize, sayın bakanımıza ileteceğiz dedi.
     AGC Başkanı Ahmet Abdullahoğlu da gazetecilerin 2008de yıpranma paylarının ellerinden alındığını, 5 senedir de bu konunun çözümü için uğraştıklarını söyledi.
    
     Muhabir: Emin Sansar
     Yayıncı: İsmihan Özgüven
<< Önceki Haber 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER