10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü


ESKİŞEHİR (A.A) - Eskişehir Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla basın mensupları ile bir araya geldi.
     Başkan Sakallı, bir otelde düzenlenen toplantıdaki konuşmasında, basın mensuplarının gününü kutlayarak, 10 yıl önce kaldırılan ve gazeteciler için geçerli olan 5 yıllık yıpranma payının iadesinin tüm basın emekçileri için hayırlı olması temennisinde bulundu.
     Konuşmanın ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Sakallı, Odunpazarı Belediyesi Termal Sağlık Projesinden bahsederek, şunları söyledi:
     Eğer bir gün Eskişehirin adının karşısına termal şehir, termal turizm şehri, termal sağlık turizm şehri yazılacaksa, bunun için bizim bugün yaptığımız çalışmalara ihtiyaç var. Henüz yolun daha başındayız. Almamız gereken çok yol, kat etmemiz gereken çok mesafe olduğuna canı gönülden katılıyorum. Bu proje Eskişehirin isminin karşısına yazılabilecek bir proje ise şehrin bütün aktörlerinin bu projeye sahip çıkmaları gerektiğini düşünüyorum.
     Odunpazarı Belediyesi Termal Sağlık Projesi konusunda, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşenin yaptığı açıklama konusunda eleştiride bulunan Sakallı, çifte standart uygulandığını belirterek, Büyükşehir Belediye Başkanı olarak yaptığı açıklamada her iki belediyeye de destek olduğunu ifade eden bir konuşma yapmasının, şehir için daha olumlu bir hava oluşturacağını kaydetti.
    
     Muhabir: Hicret Özkan
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER