10. GAP Oscarı Ödül Töreni

10. GAP Oscarı Ödül Töreni -Yılın en başarılı spor adamı ödülü Sanica Elazığspor Teknik Direktörü Yılmaz Vurala verilecek


ADIYAMAN (A.A) - GAP Gazeteciler Birliği Genel Başkanı Zeynel Abidin Kıymaz, bu yıl 10uncusunu düzenleyecekleri GAP Oscarı Ödül Töreninde yılın en başarılı spor adamı ödülünü Sanica Elazığspor Teknik Direktörü Yılmaz Vurala verileceğini belirtti.
     Kıymaz, birlik binasında düzenlediği basın toplantısında, GAP Oscarı Ödül Töreninin 20 Nisanda Adıyamanda gerçekleştirileceğini ifade etti. Organizasyonla ilgili hazırlıkların devam ettiğini aktaran Kıymaz, şunları kaydetti:
     Bu yıl ki ödül törenini genişlettik. Milletvekili, belediye başkanı, siyaset ve spor alanında ödüller vereceğiz. Ayrıca Irak, Gürcistan, Polonya, Romanya, Bosna Hersek ve KKTCden konuklarımız olacak. İnşallah uluslararası bir organizasyona imza atmış olacağız.
     Yılın en başarılı spor adamı ödülünü Sanica Elazığspor Teknik Direktör Yılmaz Vurala verileceğini anımsatan Kıymaz, Vuralın hayatını futbola adadığını söyledi.
    
     Muhabir: Hakan Furkan
     Yayıncı: Ahmet Caner Baysal
<< Önceki Haber 10. GAP Oscarı Ödül Töreni Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER