Tavşanlı

Tavşanlı-Domaniç karayolunun yapımı -AK Parti Kütahya Milletvekili Kavuncu: -Eksiklikler giderildikten sonra daha güvenli ve konforlu olacak yolumuzun, tüm halkımıza hayırlı olmasını diliyorum


KÜTAHYA (A.A) - AK Parti Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu, Tavşanlı-Domaniç karayolunda gerekli onarımların yapılacağını bildirdi.
     Kavuncu, yaptığı yazılı açıklamada, geçen hafta yolda bazı incelmeler yaptığını hatırlatarak, ilçe koordinasyon toplantısında bu konuyu dile getirdiğini belirtti.
     Karayolları Bölge Müdürlüğü ile yaptığı görüşmede yolun eksikliklerini bildirdiğini ifade eden Kavuncu, şunları kaydetti:
     Yolumuzun bu bölümü geçen yıl sonu itibariyle sadece geçici kabulü yapılmıştır. Kesin kabulünün yapılması için yüklenici firmaya bir yıl süre verilmiştir. Kesin kabul ancak eksikliklerin giderildiğini beyan edecek rapor doğrultusunda yapılacaktır. Devletimizin bütün kuruluşları aynı titizlik ve hassasiyetle çalışmalarını sürdürmektedir. Bu konuda yapılan işlerin milletimizin hizmetine sunulmadan önce bütün kontrolleri yapılmaktadır. Eksiklikler giderildikten sonra daha güvenli ve konforlu olacak yolumuzun tüm il ve ilçe halkımıza hayırlı olmasını diliyorum.
    
     Muhabir: Selma Kocabaş / Hadi Şengül
     Yayıncı: Mürsel Çetin

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER