112 çalışanları fidan dikti

112 çalışanları fidan dikti


KAYSERİ (A.A) - Kayseri İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı 112 Başhekimliği tarafından düzenlenen "Sağlıklı Yaşam Sağlıklı Çevre ile Olur" kampanyası çerçevesinde 112 çalışanları fidan dikti.
     Ali Dağı yamacında başlayan etkinliğe İl Sağlık Müdürü Ahmet Öksüzkaya, 112 Başhekimi Ülkü Ağaç, başhekim yardımcıları, şube müdürleri ve sağlık çalışanları katıldı.
     Katılımcılar fidan dikimi yapılacak 4 kilometrelik parkurda sabah yürüyüşü gerçekleştirdi. Yürüyüşün ardından tüm katılımcılar toplanarak sabah sporu yaptı.
     Burada bir konuşma yapan İl Sağlık Müdürü Ahmet Öksüzkaya başlatmış oldukları kapsamında böyle bir etkinlik düzenlediklerini belirtti.
     Öksüzkaya, "Kayseri 112 Türkiyede güzel işler yapıyor ve yapmaya da devam edecek. Arada bir sosyal faaliyetler yapalım düşüncesi vardı ama bunu da başaramamıştık. Nihayet böyle bir etkinliğimiz oldu. Bu vesile ile hem yürüyüş, hem fidan dikme, hem de sonrasında 112 pilav günü etkinliğimizi gerçekleştirdik" şeklinde konuştu.
     Konuşmanın ardından 112 çalışanları Ali Dağında belirlenen bölgeye yaklaşık 500 adet çam fidanı dikti. Fidan dikiminin ardından katılımcılara pilav ayran ikram edildi.
    
     Muhabir: Sinan Erdoğan / Musa Özyürek
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber 112 çalışanları fidan dikti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER