AK Parti Kayseri Milletvekili Bakır öğrencilerle

AK Parti Kayseri Milletvekili Bakır öğrencilerle buluştu


KAYSERİ (A.A) - AK Parti Kayseri Milletvekili Pelin Gündeş Bakır, Kayseri Uluslararası Öğrenci Derneğini (KUDER) ziyaret etti.
     Dernek faaliyetlerini yakından takip ettiğini belirten Bakır, "Uluslararası Öğrenci Buluşması"nın ilk kez Kayseride yapılacak olmasından mutluluk duyduğunu belirtti.
     Derneğin Kayseride eğitimlerine devam eden misafir öğrencilere sahip çıkmasından gurur duyduklarını ifade eden Bakır, "Bu öğrenciler ilerde kendi ülkelerinde görev aldıklarında ülkemizin ve şehrimizin birer gönüllü elçisi olacaktır" dedi.
     KUDER Yönetim Kurulu Başkanı Mücahit Bulut ise, Kayseri milletvekillerinin ve yöneticilerinin derneğin yanında olmasından memnuniyet duyduklarını dile getirdi.
     Derneği üç yıla yakın bir süredir faaliyet gösterdiğini hatırlatan Bulut, şunları kaydetti:
     "Derneğimiz bin 200 misafir öğrenciyle ilgileniyor. Bu yüzden de yeni dernek binamıza taşındık. 1-2 Haziranda yaklaşık altmış ülkenin öğrencilerini Kayseride buluşturmak için gayret ediyoruz. Etkinlik kapsamında Cumhuriyet Meydanında 60 çadır kuracağız. Öğrencilerimiz kendi ülkelerinin milli kıyafetlerini ve yemeklerini tanıtacaklar. Farklı kültürler bir araya gelecek. Etkinliğe yaklaşık 60 ülkeden öğrenci katılacak."
    
     Muhabir: Esma Aygün
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber AK Parti Kayseri Milletvekili Bakır öğrencilerle Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER