14 Mart Tıp Bayramı

14 Mart Tıp Bayramı


KONYA (A.A) - AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Kabakcı, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle mesaj yayımladı.
     Kabakcı, mesajında, sağlık çalışanlarının, sağlığın öneminin farkında olarak, vatandaşına elindeki tüm imkanları kullanarak, kaliteli sağlık hizmetlerini ulaştırmaya çalıştığını belirtti.
     Türkiyenin dört bir yanında, her türlü şartta vatandaşa en iyi hizmeti verme gayretinde olan tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını kutlayan Kabakcı, şunları kaydetti:
     Ülkemiz, büyüklüğüne yakışmayan, milletimizin hiçbir ferdinin layık olmadığı görüntülerden kurtulmuştur. Hastanelerinde rehin kalınan Türkiye devri kapanmıştır. Bu, hükumetimizin çalışmalarıyla mümkün olmuştur. Artık ülkemizde her vatandaşımız sağlık hizmetlerine çok kolay ulaşmaktadır. Geldiğimiz bu noktada fedakarca çalışan sağlık çalışanlarımızın katkıları inkar edilemez. Son yıllarda sağlık ordusuna katılan binlerce yeni çalışanla birlikte bu başarı sağlanmıştır. Ülkemizde son dönemlerde sağlık çalışanlarımıza karşı zaman zaman uygulanan şiddet olaylarını da bu vesileyle bir kez daha şiddetle kınıyorum. Tüm sağlık çalışanlarının bayramını kutlarken, tüm vatandaşlarımıza da sağlıklı nice seneler diliyorum.
    
     Muhabir: Sayed Khodaberdi Sadat
     Yayıncı: Murat Aslan
<< Önceki Haber 14 Mart Tıp Bayramı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER