Suşehri ilçesinden kısa kısa

Suşehri ilçesinden kısa kısa -Toplum Destekli Polis Büro Amirliği, öğrencileri bilgilendirdi


SİVAS (A.A) - Suşehri Emniyet Müdürlüğüne bağlı Toplum Destekli Polis Büro Amirliğince lise öğrencilerine yönelik bilgilendirme toplantısı yapıldı.
     Suşehri Lisesinde gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısında, öğrencilere genel güvenlik, hırsızlık ve dolandırıcılık olaylarına karşı alınacak tedbirler, trafik güvenliği, internet güvenliği, arkadaş seçimi ve zararlı alışkanlıklar, bıçak taşıma yasağı konularında bilgiler verildi.
     Toplum Destekli Polis Memuru Gökhan Gülhan, ilçedeki tüm okullarda genel güvenlik konusunda eğitim verileceğini bildirerek, Hırsızlık ve dolandırıcılık olayları son zamanlarda artış göstermekte. Öğrencilerimize bu konuları iyi bir şekilde aşılamalıyız diye konuştu.
    
     -Suşehrinde Mehmet Akif Ersoyu anıldı-
    
     Suşehri Müftülüğü Mehmet Akif Ersoyu anma programı düzenledi.
     Ebu Bekir Cami Salonunda gerçekleştirilen programa, Suşehri Müftüsü Bekir Civriz ile cami imamları ve kadınlar katıldı. Saygı duruşunun ardından İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan programda, Şahinler Cami İmam Hatibi Hamza Karaca, Kuranı Kerim okudu.
     Programda konuşan Civriz, Mehmet Akifi çok iyi tanımalıyız. Mehmet Akif Ersoy, Kuranı Kerimi elinden hiç düşürmemiştir diye konuştu.
    
     Muhabir: Faruk Kara
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber Suşehri ilçesinden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER