14 Mart Tıp Bayramı

14 Mart Tıp Bayramı -AK Parti Gümüşhane Milletvekili Aydın: Sağlıkçı olmak insan sevgisi, yardımseverlik ve özverili olmanın diğer anlamıdır


GÜMÜŞHANE (A.A) - AK Parti Gümüşhane Milletvekili Kemalettin Aydın, sağlıkçı olmanın, insan sevgisi, yardımseverlik ve özverili olmanın diğer anlamı olduğunu bildirdi.
     Aydın, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla yaptığı açıklamada, insanları sağlıklı, huzurlu ve mutlu yaşatmak için ömürlerini adamış doktorların, zor ve zahmetli bir görevi ifa ettiklerini belirtti.
     Saygın ve onurlu mesleğin çıtasını daha yükseklere çıkarmak için var güçleri ile çalışan sağlık çalışanlarının bayramını kutladığını ifade eden Aydın, şunları kaydetti:
     İnsanlığın mutluluğunu ve sağlığını kendi mutluluğu gibi görerek yaşamlarını sürdüren sağlık camiasının gönüllü iyilik elçileri için ne yapılırsa azdır düşüncesiyle ömrünün büyük kısmını insan hayatına adamış ve tıp doçenti olarak toplum sağlığına uzun yıllar hizmet vermiş bir milletvekili olarak sağlık çalışanlarının yaşam şartlarını ve çalışma koşullarını iyileştirmek için AK Parti iktidarımızın destekleriyle yoğun çalışmalar sürdürmekteyiz. Sağlıkçı olmak insan sevgisi, yardımseverlik ve özverili olmanın diğer anlamıdır. Bu vesile ile dünyaya örnek olan sağlıkta dönüşüm programının uygulanmasında yoğun çaba sarf eden değerli hocalarımıza ve özellikle son yıllarda Gümüşhanede yaşanan büyük sağlık yatırımlarına paralel olarak da değerli hemşehrilerime sağlıklı uzun ömürler diliyorum.
    
     Muhabir: İbrahim Özdemir
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber 14 Mart Tıp Bayramı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER