14 Mart Tıp Bayramı

14 Mart Tıp Bayramı -TBMM İdare Amiri Uslu: -Hekimler toplumda hoşgörülü, alçak gönüllü, kendini denetleyebilen, sabırlı ve paylaşımcı yapısı ile sevilen ve saygı gören bilim insanıdır


ÇORUM (A.A) - TBMM İdare Amiri ve AK Parti Çorum Milletvekili Salim Uslu, Hekimler toplumda hoşgörülü, alçak gönüllü, kendini denetleyebilen, sabırlı ve paylaşımcı yapısı ile sevilen ve saygı gören bilim insanıdır dedi.
     Uslu, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, gece gündüz demeden her yerde ve her koşulda büyük özveri ve heyecanla görev yapan, kendisini insana hizmet ilkesine adamış doktorların ve sağlık personelinin bütün çabasının, hastalarını en hızlı şekilde sağlığına kavuşturmak olduğunu belirtti.
     Sağlık çalışanlarının sıkıntılarının bilindiğini ve çözümüne dair çalışmaların yapıldığını dile getiren Uslu,Hekimler toplumda hoşgörülü, alçak gönüllü, kendini denetleyebilen, sabırlı ve paylaşımcı yapısı ile sevilen ve saygı gören bilim insanıdır dedi.
     Sağlık alanında Çorumda yapılan çalışmalara da değinen Uslu, devam eden yatırımların tamamlanmasıyla birlikte Çorumda sağlık hizmetlerinin daha üst düzeyde olacağını belirtti.
    
     Muhabir: Gazi Nogay
     Yayıncı: İsmail Çimen
<< Önceki Haber 14 Mart Tıp Bayramı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER