14 Mart Tıp Bayramı

14 Mart Tıp Bayramı -SES İzmir Şubesi üyeleri, görevleri sırasında öldürülen sağlık çalışanlarını denize karanfil bırakarak andı


İZMİR (A.A) - Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası (SES) İzmir Şubesi üyeleri, görevleri sırasında öldürülen sağlık çalışanlarını denize karanfil bırakarak andı.
     SES İzmir Şubesi önünde toplanan sendika üyeleri, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Cumhuriyet Meydanına kadar yürüyüp, burada görevleri sırasında öldürülen sağlık çalışanlarını anmak amacıyla denize karanfil bıraktı.
     Şube Başkanı Veli Atanur, sendika üyeleri adına yaptığı açıklamada, sağlık hizmetinin bir ekip hizmeti olduğunu belirterek Ekip hizmeti anlayışını bozan, emeğimizi değersizleştiren performansa dayalı döner sermaye uygulaması bir an önce sonlandırılmalı, her sağlık emekçisine, eğitimine, çalışma yılına göre artan, emekliliğe yansıyan sağlık hizmeti tazminatı verilmelidir. Topluma adanmış bir mesleğin onurlu üyeleri olarak görevimizi gelecek kaygısı duymadan yapmak istiyoruz diye konuştu.
    
     Muhabir: Emre Umurbilir
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber 14 Mart Tıp Bayramı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER