14 Mart Top Bayramı

14 Mart Top Bayramı -Hatay Valisi Lekesiz: İnsanların daha sağlıklı, mutlu hayat yaşamasına hizmet etmeyi amaçlayan tıp bilimi sürekli ilerleme içinde olmuştur


HATAY (A.A) - Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz, insanların daha sağlıklı, mutlu hayat yaşamasına hizmet etmeyi amaçlayan tıp biliminin sürekli ilerleme içeresinde olduğunu belirtti.
     Lekesiz, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle yayımladığı mesajda, her alanda büyük bir ivme kazanarak gelişen ülkenin sağlık alanında da dünyadaki gelişmelere paralel bir gelişim sergilediğini kaydetti.
     Türk bilim adamlarının yurtta ve dünyanın çeşitli ülkelerinde önemli çalışmalarının kendilerini gururlandırdığını ifade eden Lekesiz, mesajında şunları belirtti:
     İnsanların daha sağlıklı, mutlu hayat yaşamasına hizmet etmeyi amaçlayan tıp bilimi, insanlığın ortak birikimini de kullanarak sürekli ilerleme içinde olmuştur. Özellikle geçtiğimiz yüzyılda, bilim insanlarının fedakar çalışmaları sonucu geliştirilen, hastalıkların teşhis ve tedavisinde yeni yöntemlerin uygulanmasıyla insan hayatının uzatılması, yaşam standardının artırılması konusunda önemli mesafe alınmıştır. İnsana hizmet etmek gibi yüce bir mesleği sevgi ve gönül bağıyla yerine getiren ve ilimiz genelinde halkımıza sağlık hizmeti veren doktorlarımız ve diğer sağlık personelimizin Tıp Bayramını kutlar, sağlık ve esenlik dolu günler dilerim.
    
     Muhabir: Lale Köklü
     Yayıncı: İsmihan Özgüven
<< Önceki Haber 14 Mart Top Bayramı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER