14 Şubatın yeni modası Sevgili Pastası

14 Şubatın yeni modası Sevgili Pastası -Tekirdağda bir pastanenin 14 Şubat Sevgililer Gününe özel olarak ürettiği pasta, kurabiye ve çikolatalar çiftlerin hem gönlüne hem de damağına hitap ediyor (Fotoğraflı - Görüntülü)


TEKİRDAĞ (A.A) - Tekirdağda bir pastanenin, 14 Şubat Sevgililer Gününe özel ürettiği pasta, kurabiye ve çikolatalar, çiftlerin hem gözüne hem gönlüne hem de damağına hitap ediyor.
     Pastane üretim sorumlusu Özlem Altaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 14 Şubat Sevgililer Gününe özel pasta, çikolata ve kurabiyeler ürettiklerini söyledi.
     Bu ürünlere yoğun talep olduğunu belirten Altaş, Özellikle Sevgili Pastası adıyla satışa sunduğumuz kalp şeklinde, üzerinde sevgililere özel yazılar bulunan pastalarımız tercih ediliyor diye konuştu.
     Altaş, pastaların yanı sıra bu güne özel çikolata ve kurabiyeleri de özel çikolata kutuları ve güllerle süslediklerini belirterek, bu yıl Sevgililer Gününde damağa da hitap ettiklerini kaydetti.
     Sevgililer Günü için özel hazırlanan kurabiye, pasta ve çikolatalar 5 lira ile 30 lira arasında satılıyor.
    
     -Çiçekçilerde yoğunluk yok-
    
     Sokaktaki satıcılar da çeşit çeşit çiçeklerden yaptıkları buketlerle sevgililerin ilgisini çekmeye çalıştıklarını ancak geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl fazla yoğunluk yaşamadıklarını söyledi.
     Çiçek satan dükkanların sahipleri de bu yıl Sevgililer Gününde çiçekler ve güllerin çok fazla rağbet görmediğini belirterek, teknolojik gelişme ile birlikte sevgililer için bir çok alternatif hediye bulunabildiğini kaydetti.
    
     Muhabir: Yavuz Karaduman / Muhterem Erkul / Salih Baran
     Yayıncı: Sibel Ertürk Kurtoğlu
<< Önceki Haber 14 Şubatın yeni modası Sevgili Pastası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER