14. Tarım ve Seracılık Festivali etkinlikleri

14. Tarım ve Seracılık Festivali etkinlikleri -Etkinlikler kapsamında okullar arası halkoyunları yarışması yapıldı


ANTALYA (A.A) - Kumlucada bu yıl 14üncüsü gerçekleştirilecek Tarım ve Seracılık Festivali etkinlikleri kapsamında okullar arası halkoyunları yarışması yapıldı.
     Kumluca Cumhuriyet Meydanında gerçekleştirilen yarışmaya 17 okuldan yaklaşık 400 öğrenci katıldı. Yarışmada öğrenciler değişik yörelere ait halk oyunlarını sergiledi.
     Jüri üyeliklerini İzzet Özer, Mustafa Eriş, Turgut Eken ve Özgür Karanın yaptığı yarışmada ekipler, en iyi sahneleme, en iyi kostüm, en iyi müzik, en iyi koreografi, en iyi kurgu, araştırma ve çeşitli dallarda değerlendirildi.
     Yarışmada Atatürk İlkokulu 88 puanla birinci, Adrasan Mehmet Akif İlkokulu 87 puanla ikinci, Mavikent Çanakçı İlkokulu 86.33 puanla üçüncü oldu. Kumluca Kaymakamı Salih Işık, bu yıl 14üncüsü gerçekleştirilecek Tarım ve Seracılık Festivali etkinliklerinin bir parçası olan halkoyunlarının her geçen yıl daha güzel ve başarılı şekilde sergilendiğini söyledi.
     Dereceye giren okul ve öğrencilere Kaymakam Salih Işık, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Songur ve Emniyet Müdürü Nail Çetinkaya ile diğer protokol üyeleri tarafından kupa, madalya ve plaketleri verildi.
    
     Muhabir: Mehmet Çakmak
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber 14. Tarım ve Seracılık Festivali etkinlikleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER