17 Eylül Stadına ilave tribün yapılıyor

17 Eylül Stadına ilave tribün yapılıyor


BALIKESİR (A.A) - Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Bandırmasporun maçlarını oynandığı 17 Eylül Stadına 6 bin kişilik ilave tribün yapılıyor.
     Balıkesir Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü İlhan Arslan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Bandırmanın önem verdikleri ilçelerden biri olduğunu, bu anlamda ilçedeki 17 Eylül Stadı ile ilgili çalışmalarının sürdüğünü söyledi.
     Arslan, bu sezon Bandırmaspor ile Balıkesirsporun bir üst lige çıkmasını arzuladıklarını belirterek, Bu anlamda tesislerin de iyileştirilmesi son derece önemli. Sporcularımızın iyi tesislerde, daha iyi spor yapmasını istiyoruz. 17 Eylül Stadında 6 bin kişilik tribün yapımı için çalışmalara başladık. İnşaat çalışmaları sezon başında bitmese bile yarı sezona yetişecek dedi.
     Tribünün altına soyunma ve spor odaları yapmayı istediklerini dile getiren Arslan, Projede, özellikle tribünün altında boş salonlar oluşturmaya özen gösterdik. Sportif olarak altyapısı fazla olan Bandırmada bazı branşlar için salon ihtiyacı oluşuyor. Tribün çalışmamız bittiğinde stadın protokol tribününü Bandırmaya yakışır hale getireceğiz diye konuştu.
     Arslan, Bandırmada en büyük eksikliklerden birinin de spor salonu olduğunu, sıkıntının ortadan kalkması için en az 3 bin 500 kişi kapasiteli yeni bir spor salonu inşa etmek istediklerini sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Ahmet Pesen / Mehmet Bayer
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş
<< Önceki Haber 17 Eylül Stadına ilave tribün yapılıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER