18 Mart Şehitleri Anma Günü

18 Mart Şehitleri Anma Günü -Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörü Prof .Dr.Serdar Bedii Omay: Mukaddes değerlerimizi muhafaza etmek adına, canlarını seve seve feda etmekte tereddüt etmeyen aziz şehitlerimizi anmanın büyük onurunu y


MARDİN (A.A) - Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Serdar Bedii Omay Mukaddes değerlerimizi muhafaza etmek adına, canlarını seve seve feda etmekte tereddüt etmeyen aziz şehitlerimizi anmanın büyük onurunu yaşıyoruz dedi.
     Omay , 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 98. yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajda, Çanakkale Zaferinin, tarihin altın sayfalarına, iman ve mücadele ruhuyla nakşedilmiş bir zafer olduğunu belirtti.
     Omay mesajında şu ifadelere yer verdi:
     Mukaddes değerlerimizi muhafaza etmek adına, canlarını seve seve feda etmekte tereddüt etmeyen aziz şehitlerimizi anma günü olan Şehitler Gününü idrak etmenin büyük onurunu yaşıyoruz. Milletin, birlik, beraberlik ve bölünmez bütünlüğünü muhafaza etmek için Türkiye tarihinin altın sayfalarına, iman ve mücadele ruhuyla nakşedilmiş bu zafer, dünya tarihi açısından da; bu milletin ebediyete kadar her türlü badireyi aşan bir iradeye haiz olduğunu ispatlayan emsalsiz bir örnek teşkil etmeye devam edecektir. Bu duygu ve düşüncelerle, Çanakkale Zaferinin 98. yıl dönümünü tebrik eder, 18 Mart Şehitler Gününde yazdıkları kahramanlık destanıyla bu toprakları bize vatan kılan, tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve büyük bir minnetle anıyorum. Ruhları şad, mekânları cennet olsun.
    
    
     Muhabir: İbrahim Sincar
     Yayıncı: Necdet Doğruyol
<< Önceki Haber 18 Mart Şehitleri Anma Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER