18 Mart Şehitleri Anma Günü ve

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 98. yıl dönümü -AK Parti İl Başkanı Köse: -Çanakkale Zaferi, sadece geçmişimizin aziz bir hatırası olarak değil, geleceğe yürüyüşümüzün en güçlü ilham kaynaklarından biri olar


ANTALYA (A.A) - AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse, Çanakkale Zaferi, sadece geçmişimizin aziz bir hatırası olarak değil, geleceğe yürüyüşümüzün en güçlü ilham kaynaklarından biri olarak da milletimizin hissiyatında son derece önemli bir yere sahiptir dedi.
     Köse, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 98. yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajında, Çanakkalede ortaya konulan sarsılmaz vatan sevgisi ve millet olma bilincinin, en büyük zenginlik ve güç olduğunu kaydetti. O günlerdeki millet olma şuuru ve vatan sevgisinin Türkiye Cumhuriyeti topraklarında ebediyen var olacağına inandığını belirten Köse, Çanakkale Zaferinin tarihin eşine az rastlanır kahramanlık destanlarından olduğunun altını çizdi.
     Çanakkale Zaferinin, Kurtuluş Savaşı ve Türkiye Cumhuriyetine giden yolda çok önemli bir kilometre taşı olduğunu vurgulayan Mustafa Köse, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
     Çanakkale Zaferi, sadece geçmişimizin aziz bir hatırası olarak değil, geleceğe yürüyüşümüzün en güçlü ilham kaynaklarından biri olarak da milletimizin hissiyatında son derece önemli bir yere sahiptir. Milletçe şehitlerimizin bize bıraktığı mukaddes emaneti her geçen gün aynı şuur ve inançla daha da yükseklere taşımakta kararlıyız. Demokratik, laik ve sosyal hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyetimizi temel ilke ve nitelikleriyle geleceğe, dünya milletleri arasında hak ettiği konuma taşımak için mücadele verirken, bizi millet yapan yüksek değerlerimizi canlı tutmalı, daima yüceltmeliyiz. Bu inançla Çanakkale Zaferinin yıl dönümünü kutluyor, 18 Mart Şehitler Gününde bu toprakları bize mukaddes bir vatan kılan tüm şehitlerimizi, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün kahramanlarımızı rahmetle, şükranla anıyoruz.
    
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER