18 Mart Şehitleri Anma Günü

18 Mart Şehitleri Anma Günü -Eskişehirde, 3 şehit yakını ile 2 görev malulüne Devlet Övünç Madalyası verildi


ESKİŞEHİR (A.A) - Eskişehirde, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 98inci yıl dönümü dolayısıyla 3 şehit yakını ile 2 görev malulüne Devlet Övünç Madalyası verildi
     Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Eskişehir Şube Başkanı Ahmet Özaydın, Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezindeki Devlet Övünç Madalyası sunma töreninde yaptığı konuşmada, Türk milletinin şanlı tarihinin gurur veren destan ve zaferlerle dolu olduğunu belirterek, 21inci güçlü ve saygın Türkiyesinin temelinde Türk milletinin şanlı mücadeleleri sonrası kazanılan zaferlerin yattığını kaydetti.
     Törende, Garnizon Komutanlığı adına Hava Pilot Kurmay Binbaşı Tolga Çınar ve Eskişehir Emniyet Müdürlüğü adına 4. sınıf Emniyet Müdürü Mehmet Yediparmak birer konuşma yaptı.
     Konuşmaların ardından Eskişehir Valisi Kadir Koçdemir, şehit İstihdam Binbaşı İsmail Cem Yakınların kızı Çağla Yakınlara, şehit Hava Pilot Üsteğmen Engin Kayadibinin annesi Emeti Kayadibine, şehit polis memuru İsmail Gündüzün oğlu Gökmen Gündüze, gazi Piyade Er Salih Ocaksoya ve gazi polis memuru Ahmet Aslanalpa Devlet Övünç Madalyası verdi.
     Törene, MHP Genel Başkanı Yardımcısı ve Eskişehir Milletvekili Ruhsar Demirel, AK Parti Eskişehir milletvekilleri Salih Koca ve Ülker Can, Garnizon Komutanı Korgeneral Abidin Ünal, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Eskişehir Cumhuriyet Başsavcısı Orhan Çetingül, şehit ve gazilerin yakınları katıldı.
    
     Muhabir: Deniz Açık
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber 18 Mart Şehitleri Anma Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER