18 Mart Şehitleri Anma Günü

18 Mart Şehitleri Anma Günü


GAZİANTEP (A.A) - Gaziantepte 18 Mart Şehitleri Anma Günü dolayısıyla Gaziantepte program düzenlendi.
     İlk olarak, Şehitler Anıtında Atatürk Anıtına çelenk bırakıldı. İl Müftüsü Ahmet Bulutun duasının ardından şehitlerin mezarına çiçek bırakıldı. Buradaki törene katılan şehit ve gazi yakınlarının duygulu anlar yaşadığı görüldü.
     Daha sonra Yeşilkent Mezarlığındaki şehit mezarlığı ziyaret edildi. Burada bir konuşma yapan Şehit Aileleri Derneği Başkanı Hamza Bayındır, birlik ve beraberliğin yıllarca devam etmesi temennisinde bulundu.
     Büyükşehir Belediyesi Onat Kutlar Tiyatro Salonundaki anma programında ise Gaziantep Lisesi öğrencileri Şehitlerimiz oratoryosu ve Atatürk ve Bir Şehit Anası adlı tiyatro oyununu sahneledi.
     Törenlere, Vali Erdal Ata, AK Parti Gaziantep milletvekilleri Nejat Koçer, Mehmet Erdoğan, Halil Mazıcıoğlu, 5. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Kahraman Güneş, Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey, Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın, Oğuzeli Kaymakamı Arif Gül, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, kamu kurum ve kuruluşları amirleri, siyasi parti temsilcileri, askeri erkan, şehit yakınları, gaziler ve vatandaşlar katıldı.
    
     Muhabir: Yusuf Atlıhan
     Yayıncı: Ahmet Caner Baysal
<< Önceki Haber 18 Mart Şehitleri Anma Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER