19 Eylül Gaziler Günü

19 Eylül Gaziler Günü


KAYSERİ (A.A) - AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer ve İl Başkanı Ömer Dengiz, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.
     Tamer, mesajında, uğruna canların feda edildiği vatan topraklarının asırlardır Türk milletine ait olmasında en büyük pay sahibinin hiç şüphesiz şehit ve gaziler olduğunu vurguladı.
     Yüce Türk milletinin, hiçbir zaman manevi değerlerini, vatanın ve milletin bütünlüğünü elden bırakmadığını, bu uğurda maddi, manevi her türlü fedakarlığı vatan, bayrak uğruna sarf ettiğini belirten Tamer, mesajında, Vatan toprağını savunmak için nice evlatlarımız canlarını vermişlerdir. Her zaman olduğu gibi bu gün de bölücü terör örgütüne karşı kahramanca mücadelemizi sürdürüyor, canını vatan uğruna seve seve veren, bu uğurda gazi olan evlatlar yetiştiriyoruz. Mustafa Kemal Atatürke Gazi unvanı verildiği 19 Eylülde kutlanan Gaziler Günü ile milletimiz, ülkemizin bekası için savaşan evlatlarımızı unutmamıştır ifadelerine yer verdi.
     AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz de tarih boyunca bağımsızlık ve özgürlüğünü korumak için omuz omuza mücadele eden ve zor şartlara rağmen zaferler elde eden milletin sahip olduğu vatan sevgisi ve istiklal ruhunun, tüm dünyaya örnek olduğunu kaydetti.
    
     Yayıncı: Mustafa Yıldız
<< Önceki Haber 19 Eylül Gaziler Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER