19 Eylül Gaziler Günü

19 Eylül Gaziler Günü - Eskişehirli Gazilerden teröre tepki - Türkiye Muharip Gaziler Derneği Eskişehir Şube Başkan Yardımcısı Dumlu: -İnanıyoruz ki, terör bir gün sona erecek ama şimdi bizler yanıyoruz, kahroluyoruz. Yine de


ESKİŞEHİR (A.A) - Türkiye Muharip Gaziler Derneği Eskişehir Şube Başkan Yardımcısı Ekrem Dumlu,İnanıyoruz ki, terör bir gün sona erecek ama şimdi bizler yanıyoruz, kahroluyoruz. Yine de vatanımız sağ olsun dedi.
     Türkiye Muharip Gaziler Derneği Eskişehir Şubesi ve Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Eskişehir Şubesi üyeleri, Hava Şehitliğini ziyaret etti.
     Kore ve Kıbrıs Gazilerinin de katıldığı ziyarette şehitlerin ruhlarına dua okundu.
     Duaların ardından konuşan Dumlu, Tüm gazilerin, Gaziler Gününü kutlayarak, Onlar varsa, biz varız ifadelerini kullandı.
     Bingöl-Muş karayolunda seyir halinde olan askeri konvoya yapılan terör saldırısına tepki gösteren Dumlu, siyasi iradenin terör olaylarını durdurmak için çözüm bulmasını isteyerek, İnanıyoruz ki, terör bir gün sona erecek ama şimdi bizler yanıyoruz, kahroluyoruz. Yine de vatanımız sağ olsun diye konuştu.
     Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Eskişehir Şubesi Başkanı Ahmet Özaydın da, terörün bitirilmesi için siyasilerden ciddi bir adım beklediklerini belirterek, Başka anne babalar ağlamasın, başka çocuklar yetim kalmasın dedi.
    
     Muhabir: Yıldız Gündoğmuş
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber 19 Eylül Gaziler Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER