19 Eylül Stadyumunda yenileme çalışmaları

19 Eylül Stadyumunda yenileme çalışmaları -Ordu Valisi Düzgün: İnşallah sezonun açılışına kadar stadyumdaki bütün çalışmalar yetiştirilecek


ORDU (A.A) - Ordusporun iç saha maçlarını oynadığı 19 Eylül Stadyumunda zemin ve yenileme çalışmaları devam ediyor.
     Stadyumdaki çalışmaları inceleyen Vali Orhan Düzgün, yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.
     İnceleme sonrası gazetecilere açıklama yapan Düzgün, 19 Eylül Stadyumunu yeni sezona hazırlamak amacıyla yoğun bir çalışmanın yaklaşık bir aydır devam ettiğini belirtti.
     Stadyumda yoğun bir çalışma gerçekleştiğini ifade eden Düzgün, İnşallah sezonun açılışına kadar stadyumdaki bütün çalışmalar yetiştirilecek dedi.
     Zeminin en iyi şekilde çim sahayla tekrar kaplanacağını dile getiren Düzgün, şöyle devam etti:
     Yağışlardan etkilenmemesi için yaklaşık 52 santimetrelik bir tabaka oluşturuluyor. Zeminin en altına çakıl, üzerine daha ince kum, daha üzerine ise çimin beslenmesini sağlayacak torf koyulacak. En üste de hazır çim serilmek suretiyle stadyum hazır hale gelecek. Aynı zamanda tribünlerde ve stadın diğer ünitelerinde de bazı iyileştirmeler sezonun açılışına kadar yapılacak. Çalışmalar için 1 milyon liraya yakın bir harcama gerçekleştirilecek.
     Ordusporun yeni sezondan itibaren Süper Ligde başarılı sonuçlara imza atacağını umduğunu vurgulayan Düzgün, Ordusporun ilimizi hem Türkiyede hem dünyada başarılı bir şekilde temsil edeceğini düşünüyorum diye konuştu.
    
     Muhabir: Eyüp Elevülü
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber 19 Eylül Stadyumunda yenileme çalışmaları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER