19 Mayıs Atatürkü Anma, Gençlik ve

19 Mayıs Atatürkü Anma, Gençlik ve Spor Bayramına doğru -AK Parti Kırklareli İl Başkanı Kılavuz: -"Değerlerine sahip çıkan toplumlar gelişmeye açık, her daim ileriye gitmeyi hedefleyen milletler olarak, tarih sahnesinde yerlerini


KIRKLARELİ (A.A) - AK Parti Kırklareli İl Başkanı Ahmet Zeki Kılavuz, değerlerine sahip çıkan toplumların gelişmeye açık, her daim ileriye gitmeyi hedefleyen milletler olarak, tarih sahnesinde yerlerini aldıklarını bildirdi.
     Kılavuz, 19 Mayıs Atatürkü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, tarihinin farkında olan değerlerine ve öz kültürüne sahip çıkan toplumlarda gençlerin üstlendiği rolün yadsınamayacağını belirtti.
     Gençlerin sevgi, barış ve hoşgörü anlayışı içinde hareket etmelerinin gerektiğini vurgulayan Kılavuz, şunları kaydetti:
     "Atatürk bu bayramı Türk gençliğine armağan etmiştir. 19 Mayıs tarihi, düşünceden uygulanmaya geçişinin hareket noktası olup Atatürkün Samsunda milleti ile birlikte yok olma tehlikesini göze alarak başlattığı ulusal şahlanışın Anadoluda elden ele, gönülden gönüle yayılmasının yıl dönümüdür. Değerlerine sahip çıkan toplumlar gelişmeye açık,her daim ileriye gitmeyi hedefleyen milletler olarak, tarih sahnesinde yerlerini almışlardır. Gelecekte ülke yönetiminde söz sahibi olacak gençler Türkiyeyi daha güçlü bir hale getireceklerdir."
    
     Muhabir: Özgün Tiran
     Yayıncı: Sibel Kurtoğlu
<< Önceki Haber 19 Mayıs Atatürkü Anma, Gençlik ve Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER