19 Mayıs Atatürkü Anma, Gençlik ve

19 Mayıs Atatürkü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı -Ankara Valisi Yüksel: -"Gençlerin yaktığı çağdaşlık meşalesi, Ankarada hiç sönmeyecek"


ANKARA (A.A) - Ankara Valisi Alaaddin Yüksel, Atatürkün aydınlattığı medeniyet yolunda yürümeye devam eden gençlerin yaktığı çağdaşlık meşalesinin Ankarada hiç sönmeyeceğini bildirdi.
     Vali Yüksel, 19 Mayıs Atatürkü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, Ankaralı gençlerin sürdürülebilir bir başarının mutlak ve yegane yolunun, bilgi ve teknolojinin kullanılmasıyla elde edilebileceğine inandıklarını belirtti.
     Bu inanç ve heyecan içerisindeki gençlerin, kalkınma çabalarını arttırarak, dünyayla her alanda yarışmada kararlı olduğuna işaret eden Yüksel, "Yeni yüzyıl şartları içerisinde dünya gerçeklerini, medeni ihtiyaçlarını ve küresel rekabeti aklın icapları içerisinde algılayan, gururumuz ve umudumuz Ankaralı gençlerimiz, dünyanın bütün başarılarını hak etmektedir" ifadelerini kullandı.
     Gençlerin, Atatürkün aydınlattığı medeniyet yolunda yürümeye devam edeceklerini vurgulayan Yüksel, şunları kaydetti:
     "Gençlerin, yaktığı çağdaşlık meşalesi Ankarada hiç sönmeyecektir. Türkiye Cumhuriyet Devleti, yılmaz bekçileri olan gençlerimizin aydınlık zihinleri, vefakar sineleri ve engin vatan-millet sevgileriyle sonsuza kadar var olacaktır. Ankaralı gençlerimizin Atatürkü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun."
    
     Muhabir: Betül Rümeysa Şahin
     Yayıncı: Eda Ay
<< Önceki Haber 19 Mayıs Atatürkü Anma, Gençlik ve Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER