19 Mayıs Atatürkü Anma Gençlik ve

19 Mayıs Atatürkü Anma Gençlik ve Spor Bayramı -Döşemealtı Belediye Başkanı Tursun: -"19 Mayıs, Türk ulusunun ulusal değerlerinin yeşerdiği ve bağımsızlık meşalesinin yakılarak tüm yurda yayıldığı tarihi bir gündür"


ANTALYA (A.A) - Döşemealtı Belediye Başkanı Nurettin Tursun, "19 Mayıs, Türk ulusunun ulusal değerlerinin yeşerdiği ve bağımsızlık meşalesinin yakılarak tüm yurda yayıldığı tarihi bir gündür" dedi.
     Başkan Nurettin Tursun, 19 Mayıs Atatürkü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, 19 Mayıs 1919 tarihinin, Türk milleti için bir dönüm noktası olduğunu hatırlattı.
     Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürkün, Samsundan başlattığı bağımsızlık hareketinin, yurda dalga dalga yayıldığını vurgulayan Tursun, milletin inanç ve azimle birleşerek, Türkiye Cumhuriyeti Devletini kurduğunu ifade etti. Tursun, mesajında, "19 Mayıs, Türk ulusunun ulusal değerlerinin yeşerdiği ve bağımsızlık meşalesinin yakılarak tüm yurda yayıldığı tarihi bir gündür" ifadesini kullandı.
     Tursun, Türk gençliğine emanet edilen Cumhuriyetin, çağdaş uygarlık seviyesine yükseltilmesi için çalıştıklarını vurguladı.
    
     Muhabir: Yunus İçen
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber 19 Mayıs Atatürkü Anma Gençlik ve Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER