20inci Uluslararası Kültür Sanat ve Kayısı

20inci Uluslararası Kültür Sanat ve Kayısı Festivali -Festival kapsamında Malatya Belediye Meclisi üyeleriyle, Malatya Ayyıldız Spor Kulübünün ampute takımı dostluk maçı yaptı


MALATYA (A.A) - 20inci Uluslararası Kültür Sanat ve Kayısı Festivali kapsamında Malatya Belediye Meclisi üyeleriyle Malatya Ayyıldız Spor Kulübünün ampute takımı dostluk maçı yaptı.
     Malatya Belediyesi Kültür A.Şden yapılan yazılı açıklamaya göre, bu yıl Malatya Ayyıldız Spor Kulübünün ampute takımı ile Malatya Belediye Meclisi üyelerinin Santra Halı Sahada oynadığı karşılaşma, 3-3 beraberlikle sonuçlandı.
     Maçı izleyen AK Parti Malatya Milletvekili Cemal Akın, bu tür etkinliklerin engellilerin mücadele azmi ve gayretini artırdığını söyledi. Akın, AK Partinin belediyecilik anlayışıyla engelliler için önemli hizmetler yaptığını kaydetti.
     Malatya Belediye Başkan Yardımcısı Selim Pilten de bu tür organizasyonların kendilerini çok mutlu ettiğini belirterek, Çok güzel bir karşılaşma oldu. Kendi adıma ve takım arkadaşlarım adına çok büyük keyif aldım. İnşallah bu tür etkinliklerimiz devam gelecek dedi.
     Kültür A.Ş Genel Müdürü Murat Nalçacı ise güzel bir müsabaka oynadıklarını ifade etti. Nalçacı, Tabii festivalimizin eğlence kısmını şehit pilotlarımızın olması nedeniyle iptal etmiştik. Sosyal ve kültürel etkinliklerimiz devam ediyor ifadesini kullandı.
     Karşılaşma sonunda 2 takıma kupa ve madalyaları verildi.
    
     Muhabir: Yeter Erdine
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber 20inci Uluslararası Kültür Sanat ve Kayısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER