20. İzmir Avrupa Caz Festivaline doğru

20. İzmir Avrupa Caz Festivaline doğru -4-20 Mart tarihleri arasında düzenlenecek festival kapsamında 10 konser düzenlenecek


İZMİR (A.A) - Bu yıl 20ncisi düzenlenecek İzmir Avrupa Caz Festivali kapsamında 10 konser verilecek.
     Festivale ilişkin, İzmir Kültür Sanat ve Eğitim Vakfında basın toplantısı düzenleyen İKSEV Başkanı Filiz Eczacıbaşı Sarper, Türkiyenin yanı sıra yurtdışında da tanınırlığını artıran festivalin cazın en saygın festivallerden biri haline geldiğini söyledi.
     Bu yıl 4-20 Mart tarihleri arasında yapılacak festival kapsamında Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezinde 10 konser, 2 sergi ve Akademi İKSEVde 2 seminer düzenleneceğini ifade eden Sarper, festivalin sanatçılarla gençleri buluşturacağını kaydetti.
     Festivalin açılış konseri, Kerem Görsev Therapy Project ile 4 Mart Pazartesi günü saat 20.30da Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi Konser Salonunda yapılacak. Festival, Mauro Grossi Quintetin konseri ile Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi Konser Salonunda 20 Mart Çarşamba günü saat 20.30da sona erecek.
     20. İzmir Avrupa Caz Festivalinin biletleri, Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi ana gişe ve Biletix gişelerinde satışa sunuldu.
    
     Muhabir: Hüseyin Bağış / Tolga Albay
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber 20. İzmir Avrupa Caz Festivaline doğru Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER