2013e doğru

2013e doğru -ŞUTSO Başkanı Ertekin: -Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yıldönümü olan 2023de kişi başı 25 bin dolar milli gelir hedefi için bugünden itibaren çaba sarf etmek en büyük gayemiz olmalıdır (Fotoğraf


ŞANLIURFA (A.A) - Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Başkanı Eyüp Sabri Ertekin, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yıldönümü olan 2023de kişi başı 25 bin dolar milli gelir hedefi için bugünden itibaren çaba sarf etmek en büyük gayemiz olmalıdır dedi.
     Ertekin, yeni yıl dolayısıyla yayımladığı mesajında, yeni bir yıla girmenin mutluluk ve heyecanını tüm Şanlıurfalılarla birlikte yaşadıklarını belirtti.
     Şanlıurfa ve bölgenin, ekonomik anlamda belirlenen hedefe ulaşması için elbirliği ve güç birliğiyle çalışmak gerektiğine işaret eden Ertekin, açıklamasında şunları kaydetti:
     Dünyada barışın adı olan bugün enerjisini yeniden kazanan, hedeflerini 2023 yılında dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasına girmek olarak şimdiden belirlemiş bir Türkiye var. Hükümetimiz, belirlediği hedefleri gerçekleştirme kararlılığıyla ilerlemesini sürdürmektedir. Bizlerde bu hedef doğrultusunda üzerimize düşeni yapmak zorundayız. Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yıldönümü olan 2023 yılında kalkınmış ve modern bir Türkiyeye ulaşmak ve kişi başı 25 bin dolar milli gelir hedefi için bugünden itibaren çaba sarf etmek en büyük gayemiz olmalıdır. Bu duygu ve düşünce içerisinde, inşallah gelecek yıl bizlere ve tüm insanlığa hayırlı olur.
    
     -Şehit Aileleri Yardımlaşma Dayanışma Derneği Başkanı Yavuz-
    
     Şehit Aileleri Yardımlaşma Dayanışma Derneği Şanlıurfa Şube Başkanı Mehmet Yavuz da 2013 yılının, umutların çoğaldığı, barışın tüm dünyada hakim olduğu, dostluk, kardeşlik ve dayanışma duygularının güç kazandığı bir yıl olmasını diledi.
     Yavuz, mesajında yeni yılın ülkeye ve Şanlıurfaya huzur getirmesini temenni etti. 2012 yılını acı ve tatlı anılarıyla geride bırakıp, yeni umut ve beklentilerle 2013 yılını beklediklerine değinen Yavuz, şöyle devam etti:
     Tüm şehit aileleri, gaziler ve Şanlıurfalı hemşehrilerimizin, ülkemizin ve tüm insanlığın yeni yılını yürekten kutluyorum. 2013 yılının, umutların çoğaldığı, barışın tüm dünyada hakim olduğu, dostluk, kardeşlik ve dayanışma duygularının güç kazandığı bir yıl olmasını diliyorum.
    
     Muhabir: Rauf Maltaş
     Yayıncı: Mehmet Güldaş

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER