2013ten eş bekliyorlar

2013ten eş bekliyorlar -2012 yılında yeni yüze kavuşan ve Türkiyenin ilk yüz nakli yapılan Uğur Acar ile 4. yüz nakli olan Turan Çolak, 2013de evlenmek istiyor


ANTALYA (A.A) - Akdeniz Üniversitesinde Türkiyede ilk yüz nakli yapılan Uğur Acar ile 4. yüz nakli olan Turan Çolak, yeni yıla pasta keserek girdi.
     2012 yılında yeni yüze kavuşan Uğur Acar ile Turan Çolak, Akdeniz Böbrek Hastalıkları ve Organ Nakli Derneği tarafından düzenlenen yılbaşı kutlamasına katıldı.
     Kutlamada böbrek nakli olan hastalar ve aileleriyle bir araya gelen Acar ile Çolak, 2013 yılı yazılı pastayı kesti ve darbuka eşliğinde oynadı.
     Türkiyenin ilk yüz nakli olan Uğur Acar, gazetecilere yaptığı açıklamada, yeni yüzüyle ilk defa bir yeni yıl programına katıldığını söyledi. 2012 yılının ilk günlerinde yeni bir yüze kavuşan Acar, 2013 yılından ise huzur ve mutluluk istediğini belirtti.
     20 yaşına girdiğini söyleyen Acar, 2013 yılında evlenmek istediğini kaydetti.
     Türkiyenin 4. yüz nakli olan Turan Çolak da 2012 yılında yeni bir yüzle hayatının değiştiğini bildirdi. 2012 yılının kendilerine uğur getirdiğini dile getiren Çolak, Geçen yıl ile şu anki hayatım çok farklı. Bundan daha büyük bir mutluluk olamaz. Yeni bir yüzümün olacağını hayal etmiyordum diye konuştu.
     Çolak, 2013 yılında ise bir yuva kurmak istediğini belirtti.
    
     -Hastaların yeni yılını kutladılar-
    
     Akdeniz Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ömer Geçici ile Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Ünal da yüz nakli yapılan Uğur Acar ve Turan Çolak ile diğer hastaları ziyaret ederek, yeni yıllarını kutladı.
     Rektör Yardımcısı Geçici, gazetecilere yaptığı açıklamada, Akdeniz Üniversitesi olarak bir aile olduklarını ve hastaları yalnız bırakmamak için ziyaret ettiklerini söyledi. Geçici, yeni yılın bütün hastalara ve insanlara huzur ve mutluluk getirmesini diledi.
     Başhekim Doç. Dr. Ünal da sağlıklı bir yıl diledi.
    
     Muhabir: Volkan Poliçe - Hatice Özdemir
     Yayıncı: Tuncer Çetinkaya
<< Önceki Haber 2013ten eş bekliyorlar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER