2013 Akdeniz Oyunlarına doğru

2013 Akdeniz Oyunlarına doğru -17. Akdeniz Oyunları kapsamında genel koordinatörlükte görevli personel tesisleri gezdi


MERSİN (A.A) - 2013 Akdeniz Oyunları kapsamında genel koordinatörlüğünde görev yapan personele tesisler gezdirildi.
     17. Akdeniz Oyunlarının başlamasına yaklaşık 4 ay kala, koordinatörlük çalışanları tesislerde gelinen son durumu yerinde inceledi. Mersin ve Adanada yapımı ve adaptasyonu süren tesislerin gezildiği programa 17. Akdeniz Oyunları Genel Koordinatörü Bekir Korkmazın yanı sıra genel koordinatör yardımcıları, direktörler ve koordinatörlük çalışanları katıldı.
     Erdemlide yapımı süren Atış Poligonunu gezen personel daha sonra plaj voleyboluna ev sahipliği yapacak Kızkalesi beldesinde incelemelerle bulundu. Koordinatörlük çalışanlarına Barbarossa Otelin sahibi ve Kızkalesi Turizm Derneği Başkanı Hüseyin Çalışkan Kızkalesi ziyaretinde ev sahipliği yaptı.
     2013 Akdeniz Oyunları Genel Koordinatörü Bekir Korkmaz ile bir süre plaj voleybolunun yapılacağı kumsalda incelemelerde bulunarak bilgi veren Çalışkan, Akdeniz Oyunları sayesinde hem Türkiyenin hem de dünyada bir eşi daha bulunmayan Mersinin tanıtılacağını söyledi.
     Heyet, Erdemlideki ziyaretin ardından Mersinin merkez ilçelerinde bulunan Servet Tazegül Spor Salonu, 3 bin kişilik tenis kompleksi ve 1000 kişilik cimnastik salonunu da gezdi.
     Genel Koordinatör Bekir Korkmaz, tenis kompleksi gezisi sırasında yaptığı konuşmada, Sizlerin de gördüğü gibi, tesislerde büyük bir ilerleme kaydedildi. Yapımı devam eden tesislerde ortalama yüzde 80-90 tamamlanma seviyesine geldik. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğanın gösterdiği hedefe, Gençlik ve Spor Bakanımız Suat Kılıçın önderliğinde, sizlerin yaptığı çalışmalarla büyük final için hızla koşuyoru dedi.
     Türkiyenin, çok disiplinli spor organizasyonlarında büyük başarılara imza atmış bir ülke olduğunu ifade eden Korkmaz, İstanbulun 2020 Yaz Olimpiyat Oyunlarına adaylığına da değinerek, Bütün görevlilerimizle birlikte burada göstereceğimiz performansın, Türkiyenin 2020 Yaz Olimpiyat Oyunları adaylığı konusunda büyük önem taşıdığının bilincindeyiz. Bu bilinç ve arzuyla çalışıyoruz diye konuştu.
    
     Muhabir: Derviş Çömez
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber 2013 Akdeniz Oyunlarına doğru Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER