23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri -Otizm Vakfı tarafından düzenlenen etkinlikte, otistik çocuklar gönüllerince eğlendi


ANKARA (A.A) - Otizm Vakfı tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen kutlama programında, otistik çocuklar gönüllerince eğlendi.
     Gazi Üniversitesi Spor Salonundaki etkinliğe katılan otistik çocuklar, Otizm Vakfı gönüllüsü üniversiteli gençler eşliğinde çeşitli oyunlar oynayarak güzel bir gün geçirdi.
     Otistik çocukların aileleri, üniversite öğrencileri ve gönüllülerin katımıyla gerçekleşen kutlamalarda, çocuklara balon ve meyve aromalı şekerleme dağıtıldı.
     Otizm Vakfı Başkanı Prof. Dr. Suat Karaküçük, geleneksel etkinliği bu yıl Gazi Üniversitesi, Ankara ve Bahçelievler Rotarac Kulüpleri ile Köroğlu Leo Kulübü desteğiyle düzenlediklerini söyledi.
     Gazi Üniversitesi ile ortaklaşa "Otistik Bireyler Spor Eğitim Projesini" de yürüttüklerini belirten Karaküçük, İncekte önümüzdeki ay hizmete açmayı planladıkları otistik çocuklar eğitim tesisini ileride yaşam merkezine dönüştürmeyi hedeflediklerini dile getirdi.
     Devletin yanında gönüllülerden de destek beklediklerini ifade eden Karaküçük, 4049a boş SMS gönderen herkesin Otizm Vakfına 5 lira bağışta bulunabileceğini kaydetti.
    
     Muhabir: Özcan Yıldırım
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm
<< Önceki Haber 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER