24 Kasım Öğretmenler Günü Körfezde kutlandı

24 Kasım Öğretmenler Günü Körfezde kutlandı


KOCAELİ (A.A) - 24 Kasım Öğretmenler Günü, Körfezde düzenlenen etkinlikle kutlandı.
     Belediyeden yapılan açıklamada, Öğretmenler Günü dolayısı ile düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğretmen ve öğrencilere ödüllerinin verildiği törende, 7 öğretmen emekliliğe uğurlanırken, 14 stajyerinde yemin ederek, eğitim camiasına katıldığı bildirildi.
     Körfez Öğretmenevinde düzenlenen ve Milli Eğitim Müdürü Hurşit Ekincinin ev sahipliği yaptığı programa, Körfez Kaymakamı Mahmut Şirinoğlu, Körfez Garnizon Komutan Vekili Binbaşı Savaş Erdoğan, Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan, Körfez Cumhuriyet Başsavcısı Üzeyir Karakülah, Jandarma Komutanı Yüzbaşı Savaş Dalgıç, Körfez Belediye Başkan Yardımcısı Selattin Kabadayıoğlu, Müftü Hasan Erdoğan, AK Parti İlçe Başkanı Engin Koyun, MHP İlçe Başkanı Yağız Öztürk Günen, daire müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler ile öğrenciler katıldı. aptı.
     Emekli öğretmenler adına emekli sınıf öğretmeni Emine Elçinin konuşmasından sonra, geçmişten günümüze eğitim sunumu izlendi.
     Ayrıca Ben öğretmenim ve Sizi Unutmadık adlı şiirlerin okunmasının ardından, emekli olan 7 öğretmene Kaymakam Mahmut Şirinoğlu tarafından hizmet şeref belgeleri verildi.
    
     Muhabir: Metin Girgin
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber 24 Kasım Öğretmenler Günü Körfezde kutlandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER