24 Kasım Öğretmenler Günü

24 Kasım Öğretmenler Günü -Kadirlide 24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında etkinlik düzenlendi


OSMANİYE (A.A) - Türk Eğitim-Sen Kadirli ve Sumbas temsilcilikleri 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle etkinlik düzenledi.
     Yükseller Salonunda düzenlenen programda, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Türk Eğitim-Sen Kadirli Temsilcisi Halim Hallaç konuşma yaptı.
     Toplumların ilerlemesinde eğitimin ve eğitimcinin birinci derecede etkin olduğunu belirten Hallaç, İlçedeki öğretmenlerimize ve öğrencilerimize olan güvenimiz sonsuz. Evlatlarımızın, öğretmenlerimizin gayretleriyle karanlığa bir kibrit çakacağına ve milletimizi hak ettiği seviyelere getireceğine olan inancımız tam. Bu yolda Türk Eğitim-Sen olarak öğretmenlerimizin önünü açacak ve sorunlarını giderecek uygulamalar için her türlü mücadeleyi vereceğimizi bir kez daha hatırlatmak istiyorum. Öğretmenler Günü kutlu olsun diye konuştu.
     Türk Eğitim-Sen Sumbas Temsilcisi Caner Eker ise Türkiyenin geleceğinin, ülkesine bağlı, milli ve manevi değerlerini bilen gençlere teslim edilmesi gerektiğini belirterek, şunları kaydetti:
     Bin bir güçlük içinde, yokluk, haksızlık ve adaletsizliklere maruz kalmasına rağmen yılmadan, yıkılmadan, ilkelerinden taviz vermeden, yolundan şaşmadan, tarihi ve kutsal görevler ifa eden ve geleceğimizi şekillendiren tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyoruz.
     Birkaç gün önce Hakkarideki çatışmada şehit olan Jandarma Astsubay Bekir Çavuşun vefatı dolayısıyla Yasin-i Şerif okunması ve dua edilmesi ile sona eren programa Kaymakam Necip Çakmak, Belediye Başkanı Ömer Tarhan, Sumbas Belediye Başkanı Mustafa Nuhoğlu, Milli Eğitim şube müdürleri, öğretmenler ve aileleri katıldı.
    
     Muhabir: Menderes Özat / Mutlu Bozdağ
     Yayıncı: Ali Güreli
<< Önceki Haber 24 Kasım Öğretmenler Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER