24 Kasım Öğretmenler Günü

24 Kasım Öğretmenler Günü -Bayburt Belediye Başkanı Polat: Öğretmenlerimiz, sevginin ve saygının en yücesini hak ediyorlar


BAYBURT (A.A) - Bayburt Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, öğretmenlerin, sevginin ve saygının en yücesini hak ettiklerini bildirdi.
     Polat, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, öğretmenlerin daima hakikati arayan ve hakikati öğreten kişiler olduğunu vurgulayarak, öğretmenlerin sevginin ve saygının en yücesini hak ettiklerini belirtti.
     Öğretmenlerin insanlara hayal ile hakikat arasında yaşamayı öğrettiklerini ifade eden Polat, şunları kaydetti:
     Öğretmenler bize kendimiz olabilmeyi öğretirler. Onların en büyük hedefi tıpkı Hazreti Yunus misali gönüllere sevginin tohumunu saçmak, gönüldeki sevgiyi uyandırmaktır. Çünkü dünyayı sadece sevgini değiştirebileceğini en iyi bilen bilgedir öğretmen. Sevgi ektikleri gönüllerden şükran biçmek de elbette ki en çok onların hakkıdır. 24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürkü ve ebediyete intikal etmiş öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle anarken, öğretmenlerimizin ve eğitim camiasının Öğretmenler Gününü en samimi duygularımla tebrik ediyor, başarılar ve mutluluklar diliyorum.
    
     Muhabir: Abdulkadir Nişancı
     Yayıncı: Tuğba Yardımcı Mısır
<< Önceki Haber 24 Kasım Öğretmenler Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER