24 Kasım Öğretmenler Günü

24 Kasım Öğretmenler Günü -Şanlıurfada çeşitli etkinlikler düzenlendi -Okul çağında olup küçük yaşta evlendirilen ya da tarlada çalıştırılan çocukların dramını konu alan tiyatro oyunu öğrenciler tarafından sahnelendi (Fot


ŞANLIURFA (A.A) - Şanlıurfada 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla çeşitli etkinlikler düzenlendi.
     Kentteki ilk tören, İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Palanın, Endüstri Meslek Lisesindeki Şehit Öğretmenler Anıtına çelenk sunmasıyla başladı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasının ardından etkinlikler, Şanlıurfa Belediyesi Konferans Salonunda devam etti.
     Burada konuşan Vali Yardımcısı Erdoğan Kanyılmaz, öğretmenliğin kutsal bir meslek olduğunu ifade ederek, Çocukları hayata hazırlıyorsunuz, ülkeyi de 20-30 yıl sonrasına hazırlıyorsunuz, bunun için en önemli görevi siz öğretmenler yapıyorsunuz dedi.
     Milli Eğitim Müdürü Pala da öğretmenlerin görevlerini en zorlu şartlarda, yılmadan yaptığını söyledi.
     Öğretmenlerin bütün gayretleriyle kendilerine emanet edilen öğrencileri en iyi şekilde yetiştirmeye çalıştığını anlatan Pala, öğretmenlerin bu bakımdan her türlü övgüyü hak ettiğini kaydetti.
     Daha sonra emekli öğretmenlere şeref belgesi verildi. Aday öğretmenler ise yemin edip, öğretmen marşını okudu.
     Törenin sonunda öğretmen Zeynep Dal tarafından yazılan ve okul çağında olup küçük yaşta evlendirilen ya da tarlada çalıştırılan çocukların dramını konu alan tiyatro oyunu, öğrenciler tarafından sahnelendi.
    
     Muhabir: Eşber Ayaydın / Mehmet Güldaş
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber 24 Kasım Öğretmenler Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER