24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamaları

24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamaları


KONYA (A.A) - AK Parti Konya İl Kadın Kolları Yönetimi, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Çocuk Esirgeme Kurumundaki çocuklar ve öğretmenlerle bir araya geldi.
     AK Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı, Merkez Bera Otelde düzenlenen programda, Sosyal Hizmetler Kurumunda çalışan öğretmenlerin, elinden gelenin en iyisini yaptığını söyledi.
     AK Parti Genel Merkez MKYK Üyesi Hasibe Özlem Çepni ise Çocuk Esirgeme Kurumu çalışanlarının, gecelerini gündüzüne katarak emek verdiklerini belirterek, Öğretmenlerimize gerçekten çok şey borçluyuz. Onlar bir nesli yeniden inşa ediyorlar diye konuştu.
     AK Parti Konya İl Kadın Kolları Başkan Vekili Süheyla Şahin de AK Parti İl Kadın Kollarının, eğitime önem verdiği kadar çocuklara ve öğretmenlere yönelik çalışmalarında da özverili bir gayretin içinde olduğunu söyledi.
     Konya Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Mehmet Emin Botsalı da bu tür programların çocuk ve ebeveynlerin kaynaşması açısından önemli olduğunu, çocukların topluma kazandırılması için öğretmenlerin büyük işler yaptığını söyledi.
    
     Muhabir: Mümin Altaş
     Yayıncı: Metin Bolat
<< Önceki Haber 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamaları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER