28 Şubat, Antalyada protesto edildi

28 Şubat, Antalyada protesto edildi -İHH İnsani Yardım Vakfı ve Diyanet-Sen Antalya Şubesi üyeleri tarafından, 28 Şubat dönemi Antalyada protesto edildi


ANTALYA (A.A) - İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı Antalya Şubesi ve Diyanet-Sen Antalya Şubesi üyeleri tarafından, 28 Şubat dönemi protesto edildi.
     İHH İnsani Yardım Vakfı Antalya ve Diyanet-Sen Antalya Şube Başkanı Mehmet Yıldırım, Kapalı Yolda yaptığı basın açıklamasında, Cumhuriyetin kurulduğu yıldan itibaren yaklaşık 10 yılda bir sözde demokrasinin balans ayarına yönelik darbelere tanık olduklarını söyledi.
     İslami değerlere ve halka karşı yürütülen ve insan onurunu ayaklar altında alan 28 Şubat post modern darbesinin 16. yıl dönümünde olduklarını ifade eden Yıldırım, 28 Şubat post modern darbesi, bir kısım generallerin ve onların güdümündeki beşli çeteyi oluşturan sendika ağaları, medya kartelleri, sermaye patronları ve despot bürokratların illegal olarak ülkemizin geleceğine ipotek koymasıdır. Bu hareket, Türkiyede kara bir leke olarak geçen darbelerden biri olarak anılacaktır dedi.
     Yıldırım, 28 Şubatta yaşananlarla bugünkü Ergenekon soruşturmasının benzerlik gösterdiğini savunarak, şöyle devam etti:
     Milletimizin yeni 28 Şubatlarla karşılaşmaması için uyanık olması zorunludur. Halkın iradesini önemsemeyen ve umursamayan dikta yönetimlere ve darbelere karşı, halkın daima dinamik gücünü mabetlerden damlara, karanlık dehlizlerden meydanlara döküp diktatörlerin heveslerini kursaklarında bırakacak iradeyi ve gücü ortaya koyabilmelidir. İslami camiaya uygulanan tecrit ve zulümler nedeniyle darbeleri, darbe teşebbüslerini ve her türlü zulmü lanetliyor, darbe yapanları halkın vicdanında mahkum ediyoruz.
    
     Muhabir: Volkan Poliçe
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber 28 Şubat, Antalyada protesto edildi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER