29 Ekim Cumhuriyet Bayramına doğru

29 Ekim Cumhuriyet Bayramına doğru -Espiye Kaymakamı Bilgin ve Belediye Başkanvekili Bahadır, mesaj yayımladılar


GİRESUN (A.A) - Espiye Kaymakamı Osman Bilgin ile Belediye Başkanvekili Ersin Bahadır, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladılar.
     Kaymakam Bilgin mesajında, Cumhuriyetin, Ulu Önder Atatürkün önderliğinde milletin azim ve kararlılığıyla vücut bulmuş büyük bir eser olduğunu belirtti.
     Büyük sıkıntılar içinde yeniden dirilişin mücadelesini veren milletin, tarihte eşine az rastlanır bir başarı göstererek Kurtuluş Savaşından zaferle çıktığını anımsatan Bilgin, şu ifadeleri kullandı:
     Bu büyük zaferin sonucunda Cumhuriyet ilan edildi. 1923 yılından bu yana büyük hamleler gerçekleştirerek, önemli başarılara imza atan devletimizin, Atatürkün gösterdiği çağdaş uygarlık düzeyine ulaşması için millet olarak büyük gayret gösteriyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyet Bayramını kutluyor, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere silah arkadaşlarını ve bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi saygı ve rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyorum
     Belediye Başkanvekili Bahadır ise mesajında, Cumhuriyeti armağan eden Atatürke ve aziz şehitlere olan görevi Türk milletinin yerine getirebilmesinin, Cumhuriyeti korumak ve yaşatmakla mümkün olacağını belirterek, şunları kaydetti:
     Cumhuriyet, Büyük Önder Atatürkün gerçekleştirdiği en büyük devrimdir. Türk milletine bu gururu yaşatan Atatürkü, aziz şehitlerle gazilerimizi minnet, şükran ve rahmetle anıyorum.
    
     Muhabir: Fikret Bıyık / Gültekin Yetgin
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber 29 Ekim Cumhuriyet Bayramına doğru Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER