29 Ekim Cumhuriyet Bayramı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı -Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Yavuz: Türkiye Cumhuriyeti Devleti, önünde uzanan aydınlık yolda, her zaman emin adımlarla ilerleyip, benimsediği evrensel ilkeleri muhafa


ŞANLIURFA (A.A) - Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Yavuz, Türkiye Cumhuriyeti Devleti, önünde uzanan aydınlık yolda, her zaman emin adımlarla ilerleyip, benimsediği evrensel ilkeleri muhafaza ederek, uygar dünyanın onurlu bir üyesi olmaya dün olduğu gibi bugün de devam edecektir dedi.
     Yavuz, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Mehmet Yavuz, mesajında şunları kaydetti:
     Cumhuriyetimizin ilanının 89. yılının büyük coşkusunu yaşadığımız bu günde şehit kanıyla, savaş meydanlarındaki kahramanlıklarla ve hakkı asla ödenmeyecek fedakarlıklarla vücut bulan Türkiye Cumhuriyeti, Atatürkün Türk gençliğine ve Türk milletine en büyük emanetidir. Tüm vatandaşlarımızın eşit ve özgür olması temeline dayanan Cumhuriyetimizin hiçbir niteliği asla tartışmaya açılamayacağı gibi, ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünü de ilelebet korunacaktır.
     Kurtuluş savaşı sonrasında, Atatürkün önderliğinde büyük Türk milletinin kanı, canı ve sonsuz emekleriyle kurulan, Türk milleti için en uygun yönetim şekli olan Cumhuriyetimizi, tüm değerleriyle sonsuza değin yaşatmak hepimizin vazgeçilmez ortak sorumluluğudur. Türkiye Cumhuriyeti Devleti, önünde uzanan aydınlık yolda, her zaman emin adımlarla ilerleyip, benimsediği evrensel ilkeleri muhafaza ederek, uygar dünyanın onurlu bir üyesi olmaya dün olduğu gibi bugün de devam edecektir. Bu duygu ve düşüncelerle 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını canı gönülden kutluyor, başta vatanımızın kurtarıcısı ve Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün şehit ve gazilerimizi şükran ve rahmetle anıyoruz.
    
     Muhabir: Eşber Ayaydın
     Yayıncı: Mehmet Güldaş
<< Önceki Haber 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER