2B arazilerine ilişkin toplantı

2B arazilerine ilişkin toplantı


KASTAMONU (A.A) - Kastamonuda 2B arazilerine ilişkin düzenlemeye yönelik toplantı düzenlendi.
     Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğü ile Tapu Kadastro 19. Bölge Müdürlüğü yetkilileri, 6412 Sayılı Orman köylülerinin kalkınmalarının desteklenmesi ve hazine adına orman sınırları dışına çıkarılan yerlerin değerlendirilmesi ile hazineye ait tarım arazilerinin satışı hakkında kanunda, değişiklik yapılmasına dair kanun ile ilgili toplantıda, görüş alışverişinde bulundu.
     Orman Bölge Müdürü Ali Şahin, yaptığı konuşmada, ilgili bakanlığın 2014 yılında kadastro çalışmalarının tamamlanacağını kamuoyuna duyurduğunu hatırlatarak, Bu manada sizlerle bir araya gelip, görüş alışverişinde bulunmak istedik. 2B ile ilgili yapılan son değişiklikleri inceledik. Eğitimlerini yaptık ve kendi açımızdan değerlendirdik dedi.
     Tapu Kadastro 19. Bölge Müdürü Mustafa Çetinkaya da iki kurum arasındaki çalışmanın tüm kurumlara örnek olacağını kaydetti.
     Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğünde yapılan toplantıya, Orman Bölge Müdür Yardımcısı Bayram Koçkaya, Tapu Kadastro 19. Bölge Müdür Yardımcısı Hasan Topçu, Kadastro Mülkiyet Şube Müdürü Lütfi Torçuk, Kastamonu Kadastro Müdürü Cabir Gökdemir ve iki kurumdan teknik elemanlar katıldı.
    
     Muhabir: Özkan Beyer
     Yayıncı: Erdinç Aksoy
<< Önceki Haber 2B arazilerine ilişkin toplantı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER