3 Aralık Dünya Engelliler Günü

3 Aralık Dünya Engelliler Günü -Çarşambada engelli öğrenciler Engelsiz Hayat için yürüdüler


SAMSUN (A.A) - Çarşamba ilçesinde 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle Çarşamba Bedensel Engelliler Derneği (ÇABED) ile Özel Yılmazlar İlkumut Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinde eğitim gören engelli öğrenciler Engelsiz Hayat için yürüdü.
     Yürüyüş öncesi katılımcılar Belediye Meydanında Atatürk Anıtına çelenk sundu.
     ÇABED Yönetim Kurulu Başkanı Kerim Deniz, burada yaptığı konuşmada, engelliler olarak bir gün değil her gün hatırlanmak istediklerini dile getirdi.
     Çelenk sunumuna Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Uysal ve Özel Yılmazlar İlkumut Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yılmaz, ÇABED üyeleri, Özel Yılmazlar İlkumut Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri ve öğretmenleri katıldı.
     Çelenk sunumunun ardından ÇABED üyeleri ve öğretmen ve öğrenciler Çarşamba Tarihi Köprüsünden geçerek ÇABED merkezine kadar yürüdüler.
    
     -Engelli öğrencilere eşofman hediye ettiler -
    
     Samsun Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdür Vekili İsmail Tekin ve Şube Müdürü Erkan Özcan, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle Özel Yılmazlar İlkumut Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret ederek engelli sporcu 10 öğrenciye eşofman takımı hediye ettiler.
     Tekin, 3 Aralık Dünya Engelliler Gününün tüm dünyada kutlanan ve engellilere armağan edilmiş bir gün olduğunu hatırlatarak, Ancak biz engelli kardeşlerimizin bir gün değil her gün hatırlanması taraftarıyız. Bugün Dünya Engelliler Günü ve tüm engellilerimize huzur ve mutluluk getirmesini temenni ediyor, vatandaşlarımızın da engellilerimizi her zaman hatırlamasını ve saygı göstermelerini diliyorum diye konuştu.
    
     Muhabir: Yaşar Karaman
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER