44 Malatyaspor, Kadirlispor maçında hükmen mağlup

44 Malatyaspor, Kadirlispor maçında hükmen mağlup sayıldı -Kulüp Başkan Vekili Maden: Hatamızı telafi etmek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz


MALATYA (A.A) - Bölgesel Amatör Lig 4. Grup takımlarından 44 Malatyasporun kulüp başkan vekili Mehmet Maden, geçen hafta iç sahada 4-1 kazandıkları Kadirlispor maçında cezalı oyuncu oynattıkları gerekçesiyle Türkiye Futbol Federasyonu kararıyla hükmen mağlup sayıldıklarını bildirdi.
     Maden, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiye Futbol Federasyonu, bugün bize tebliğ ettiği belgede, 4-1 kazandığımız maçta 3-0 hükmen mağlup olduğumuzu bildirdi. Bizler de olayın şaşkınlığı içindeyiz. Sezon başında futbolcu transferi yaparken, bir önceki sezondan futbolcuların cezalı olup olmadığını titizlikle araştırıyoruz. Ancak Kenanın bir maç cezası olduğunu bildiğimiz halde, ilk hafta lisans çıkarırken Kenanın lisansını bir hafta erteledik. Lisans çıkınca cezanın işlediğini unuttuk. İdari menajeri Ahmet Tayfun da bu olayı hocamızla paylaşmadığından böyle bir cezayla karşı karşıya kaldık diye konuştu.
     Bir önceki hafta 3-1 kazandıkları Erzin Belediyespor maçında Kenanı cezasından dolayı antrenörlerinin kadroya almadığını hatırlatan Maden, Bu nedenle cezasının bittiğini zannedilerek içerideki maçta kadroya dahil edildi. Tabii ki 44 Malatyaspor teknik heyeti ve yönetim kadrosu olarak hatamızı telafi etmek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz diye konuştu.
    
     Muhabir: Ensar Özdemir / Tuba Karahan
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber 44 Malatyaspor, Kadirlispor maçında hükmen mağlup Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER