473.Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivalinin ardından

473.Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivalinin ardından -Konuk ülke temsilcileri Vali Daşözü ziyaret etti


MANİSA (A.A) - 473. Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali kapsamında Manisaya gelen yabancı konuk ülke temsilcileri, Vali Halil İbrahim Daşöze teşekkür ziyaretinde bulundu.
     Ziyarete, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Köroğlu, Makedonya Büyükelçi Müsteşarı Shprea Jusufı, Bosna Hersek Prıjedor Belediye Başkanı Sead Jakupovıc, Manisanın kardeş şehri Almanya Ingolstadt Belediye Başkanı Albert Wittmann ve ülkelerin temsilcileri katıldı.
     Ingolstadt Belediye Başkanı Albert Wittmann, Manisa gelişen, güzelleşen bir şehir. Manisayı her gelişimde farklı güzellikte görüyorum. Türkiyenin de ilerlediğini, güzelleştiğini, bir Avrupa ülkesine eş değer olduğunu görüyorum dedi.
     Makedonya Büyükelçi Müsteşarı Shprea Jusufı, Vali Daşöze 473. Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali kapsamında göstermiş olduğu ev sahipliğinden dolayı teşekkür etti.
     Ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Vali Daşöz, Festival kapsamında ufak tefek hatalarımız olmuş olabilir. Bosna Herseki dost ve kardeş ülke olarak görüyoruz, Manisa-mıza her zaman bekleriz dedi.
     Vali Daşöz, Almanyanın Ingolstadt kenti temsilcilerini her yıl festivale beklediklerini belirterek, Festivalimize çok büyük anlam ve güzellik katınız. Bu ilişkiler daha da büyüyüp gelişecek diye konuştu.
     Daşöz, yabancı konuklara mesir macunu ile Manisaya özgü çeşitli hediyeler verdi.
    
     Muhabir: Turgay Duyar / Senem Yazıcı
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber 473.Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivalinin ardından Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER