5 Haziran Dünya Çevre Günü

5 Haziran Dünya Çevre Günü -AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Tanrıverdi: -Türkiyemizin doğal dokusunu korumak, çevreyle dost ve modern kentler oluşturmak, gelecek nesillerimize daha yaşanabilir bir Türkiye inşa etmek için çalışıyoruz


MANİSA (A.A) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi, Türkiyenin doğal dokusunu korumak, çevreyle dost ve modern kentler oluşturmak, gelecek nesillere daha yaşanabilir bir Türkiye inşa etmek için çalıştıklarını bildirdi.
     Hüseyin Tanrıverdi, 5 Haziran Dünya Çevre Günü dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, amaçlarının gelecek nesillere her yönüyle temiz bir çevre bırakmak olduğunu, hükümet olarak ekonomik kalkınmayı çevreyi kirletmeden, sağlıklı çevre koşullarıyla gerçekleştirmeye devam edeceklerini belirtti.
     Çalışmalarını yeşil bir dünya, yeşil bir Türkiye, yeşil bir Manisa için sürdürdüklerini ifade eden Tanrıverdi, şunları kaydetti:
     Türkiyemizin doğal dokusunu korumak, çevreyle dost ve modern kentler oluşturmak, gelecek nesillerimize daha yaşanabilir bir Türkiye inşa etmek için çalışıyoruz. Mahalli idarelerin çevre yatırımlarına hükümetimizin destekleri devam etmektedir. Gerek arıtma tesisleri gerekse katı atık tesislerine kadar birçok yatırımımız yapılmaktadır. AK Partili yerel yönetimlerin bu alanda gösterdikleri üstün başarılar hem ulusal hem de uluslararası ölçekte örnek olmaktadır. Umarım Manisamızın çöp sorunu da bir an önce çözülür. Şu an bulunduğumuz çevrenin sahipleri gelecek nesillere emaneti en iyi şekilde bırakmalı.
    
     Muhabir: Turgay Duyar / Ali Korkmaz / Ramazan Ercan
     Yayıncı: Hande Cankar
<< Önceki Haber 5 Haziran Dünya Çevre Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER