5. Uluslararası Bedensel Engelliler Atıcılık Dünya

5. Uluslararası Bedensel Engelliler Atıcılık Dünya Kupası -Erkekler ve kadınlar 10 metre havalı tüfek düşen hedef yarışlarında milli sporcu Suzan Çevik birinci oldu


ANTALYA (A.A) - 5. Uluslararası Bedensel Engelliler Atıcılık Dünya Kupası, 3 kategoride yapılan yarışmalarla devam etti.
     Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu tarafından düzenlenen organizasyon, Antalyanın Manavgat ilçesi Çolaklı beldesinde bulunan Kamelya Word Otelde sürüyor.
     10 metre havalı tüfek düşen hedef müsabakasında milli sporcu Suzan Çevik birinci olurken, Slovakyadan Franc Pinter ikinci ve Avusturyadan Müller Wemer ise üçüncü oldu.
     10 metre erkekler ve kadınlar karışık havalı tüfek R4 yarışlarında ise Yeni Zelandalı Johnson Michael 705,1 puanla birinciliği, Sloven Tirsek Gorazd Francek 703,4 puanla ikinciliği ve İngiliz Davies Richard 701,4 puanla üçüncülüğü elde etti.
     10 metre havalı tabanca bayanlar yarışmasında ise Ukraynalı Olga Mustafaıeva 471,1 puan alarak birinci, İranlı Sareh Javanmardidodmani 466,9 puan alarak ikinci, Azeri Yelena Taronova da 462,3 puanla üçüncü oldu.
     Yarışmalara, yarın havalı tüfek ve havalı tabanca 10 metre müsabakalarıyla devam edilecek.
     (MT-HK-MSA-ADA)
<< Önceki Haber 5. Uluslararası Bedensel Engelliler Atıcılık Dünya Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER