6. Geleneksel Ulusal Sazan Balığı Tutma

6. Geleneksel Ulusal Sazan Balığı Tutma Yarışması -Yarışmanın ikinci gününde 10 kilo 800 gram ağırlığındaki sazanı yakalayan takım, birincilik şansını sürdürüyor


KOCAELİ (A.A) - Kocaelide düzenlenen 6. Geleneksel Ulusal Sazan Balığı Tutma Yarışmasının ikinci gününde 10 kilo 800 gram ağırlığındaki sazanı yakalayan takım, birincilik şansını sürdürüyor.
     Kocaeli Sportif Amatör Olta Balıkçıları ve Doğal Hayatı Koruma Derneğince (KAMADER) Derince ilçesindeki Tahtalı Göletinde düzenlenen yarışmaya Kocaeli bölgesinden katılan Serkan İşgören ve Volkan Canseverden oluşan Carpdr takımı, 10 kilo 800 gram ağırlığında sazan yakaladı. Yarışmanın ilk gününde 6 kilo 980 gram ağırlığındaki en büyük balığı yakalayan takım, birincilik şansını sürdürüyor.
     Yarışmada yakalanan balıklar fotoğraflanarak suya geri bırakıldı.
     KAMADER Başkanı Engin Uztürk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yarışmanın yarın sona ereceğini belirterek, En büyük ve en çok balık olarak iki dalda gerçekleştirdiğimiz yarışmamız hayli çekişmeli geçiyor. Yarışmacılar daha büyük balık tutup dereceye girebilmek için mücadele ediyor. Öyle umuyorum ki yarışma sonuna kadar çok daha büyük balıklar tutulacaktır şeklinde konuştu.
    
     Muhabir: Metin Girgin
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber 6. Geleneksel Ulusal Sazan Balığı Tutma Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER