60 yıllık evliliklerini huzurevinde sürdürüyorlar

60 yıllık evliliklerini huzurevinde sürdürüyorlar


ÇANAKKALE (A.A) - Biga Sağlık ve Eğitim Vakfı (BİSEV) Huzurevinde kalan Behiye ve İbrahim Deniz, 7 aydır huzurlu bir yaşam sürüyor.
     Behiye Deniz (78), AA muhabirine yaptığı açıklamasında görücü usulüyle evlendiği eşi İbrahim Deniz (80) ile 60 yıldır birlikte olduğunu söyledi.
     Manyasın Süleymanlı köyünde bir göz odada başlayan evliliğini huzurevindeki bir göz odada sürdürdüğünü dile getiren Deniz, 2 yaşımda öksüz kaldığımda ninem bana baktı. Ben de nineme ölene kadar baktım. Korede 17 ay askerlik yapan eşim döndüğünde maaş bağlandı. Çiftliklerde rençperlik yapan eşim daha sonra Bandırma Gübre Fabrikasına girip, emekli oldu. Mutlu evliliğimizden 4 oğlum ve 7 torunum var dedi.
     Deniz, 20 yıldır bel fıtığı nedeniyle yürüme zorluğu çektiğini, ifade ederek, Çocuklarım huzurevinde kalmamızı istemiyor ama kimseye yük olmak istemedik. O yüzden kalktık, buraya geldik. Eşimin maaşı burada kalmamıza yeterli geldi. Köyden tanıdıklarımız, akrabalarımız zaman zaman ziyarete geliyorlar. Burada bize çok iyi bakıyorlar diye konuştu.
    
     Muhabir: Serten Akkaya / Mehmet Bayer
     Yayıncı: Harun Kaymaz
<< Önceki Haber 60 yıllık evliliklerini huzurevinde sürdürüyorlar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER