7. IF Wedding Fashion İzmire doğru

7. IF Wedding Fashion İzmire doğru -İZFAŞ Genel Müdür Vekili Örs: İzmiri modanın kalbinin attığı, uluslararası bir moda merkezi haline getirmek istiyoruz


İZMİR (A.A) - İZFAŞ Genel Müdür Vekili Mehmet Şakir Örs, İzmiri modanın kalbinin attığı, uluslararası bir moda merkezi haline getirmek istiyoruz dedi.
     Örs, yaptığı yazılı açıklamada, 13-16 Şubat 2013 tarihlerinde Uluslararası İzmir Fuar Alanında 7. kez düzenlenecek olan IF Wedding Fashion İzmire (Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı) ilişkin hazırlık çalışmalarının devam ettiğini ve fuara şimdiye kadar 139 firmanın başvuruda bulunduğunu belirtti.
     İZFAŞ olarak IF Wedding Fashion İzmiri çok önemsediklerini ve fuara çok değer verdiklerini kaydeden Örs, Fuarımızın gelişiyle birlikte İzmir, özellikle gelinlik sektöründe uluslararası bir marka oldu. Bu başarıdan güç alarak, İzmiri modanın kalbinin attığı, uluslararası bir moda merkezi haline getirmek istiyoruz dedi.
     Geçen yıl düzenlenen fuara 188 firma katılmış, 26 bin 600 metrekare alan üzerinde gerçekleşen IF Wedding Fashion İzmiri 14 bin 955 kişi ziyaret etmişti.
    
     Muhabir: Ali Korkmaz/Ufuk Kırabalı
     Yayıncı: Abdullah Kıratlı
<< Önceki Haber 7. IF Wedding Fashion İzmire doğru Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER