7. IF Wedding Fashion İzmire doğru

7. IF Wedding Fashion İzmire doğru -Fuar kapsamında düzenlenen 4. Gelinlik Tasarım Yarışması için başvurular başladı


İZMİR (A.A) - İzmirde 7. kez düzenlenecek olan IF Wedding Fashion İzmir (Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı) kapsamında düzenlenen 4. Gelinlik Tasarım Yarışması için başvuruların başladığı bildirildi.
     İZFAŞtan yapılan yazılı açıklamada, 13-16 Şubat 2013 tarihlerinde İzmir Uluslararası Fuar Alanındaki fuar için yapılan 4. Gelinlik Tasarım Yarışması başvurularının 15 Aralık 2012 saat 17.00de sona ereceği belirtildi.
     Yarışmanın bu yıl ki temasının Zamana Dokunmak olarak belirlendiği ve en az lise veya dengi okul mezunu olan 40 yaşını aşmamış, daha önce gelinlik tasarım yarışmasında herhangi bir dereceye girmemiş olan bireysel başvuruların kabul edildiği bilgisine yer verilen açıklamada, yarışmada birinciye 7 bin 500, ikinciye 5 bin, üçüncüye 3 bin lira para ödülü verileceği, ayrıca finale kalan tüm gelinliklerin fuarın 13 Şubat 2013 tarihinde düzenlenecek açılış töreni defilesinde sergileneceği bildirildi.
     İZFAŞ Genel Müdür Vekili Mehmet Şakir Örs de geleceğin tasarımcılarının IF Wedding Fashion İzmir Fuarından çıktığını ifade ederek, İnanıyorum ki, Gelinlik Tasarım Yarışması Türk modasına yeni isimler kazandıracak dedi.
    
     Muhabir: Ali Korkmaz
     Yayıncı: Ufuk Kırabalı
<< Önceki Haber 7. IF Wedding Fashion İzmire doğru Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER